close

Contact rapid

Candore SRL - Producatori, distribuitori si montatori de ferestre si usi din aluminiu si PVC

close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre noi

  CANDORE PROD SRL - Producator, distribuitor si montator de ferestre si usi din aluminiu si PVC, placari si pereti cortina, fatade ventilate, inchideri, compartimentari

  Despre noi

  CANDORE PROD SRL - Producator, distribuitor si montator de ferestre si usi din aluminiu si PVC, placari si pereti cortina, fatade ventilate, inchideri, compartimentari

  Distribuitor zonal Gealan

  CANDORE PROD SRL a acumulat o experiență valoroasă de 16 ani pe piața, începând activitatea în 2004 și specializându-se în producția și instalarea de uși și ferestre din aluminiu și PVC. Ne mândrim cu o reputație solidă, construită pe profesionalismul nostru și pe oferirea de produse și servicii de cea mai înaltă calitate la prețuri competitive.

  Suntem un partener de încredere al Gealan, distribuind și instalând produse de calitate superioară. De asemenea, suntem reprezentanți Velux, oferind soluții complete pentru ferestrele de mansardă.

  Reprezentant zonal Velux

  Suntem angajați în respectarea unor proceduri stricte și transparente care asigură o calitate constantă a produselor și serviciilor noastre. Investim în formarea continuă a personalului nostru pentru a garanta satisfacția deplină a clienților în utilizarea produselor noastre.

  Calitatea profilurilor GEALAN pe care le utilizăm aduce o contribuție semnificativă în reducerea pierderilor de energie termică, generând economii semnificative în costurile de încălzire și răcire ale clădirilor.

  CANDORE PROD SRL rămâne un partener dedicat furnizării de soluții superioare în domeniul ușilor și ferestrelor din aluminiu și PVC, fiind bucuroși să fim alături de dumneavoastră în proiectele de construcție și renovare.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.